Teljeskörű kerttervezés

Nincs káprázatos kert precíz tervezés nélkül! Kertépítészeti tervet készítünk. – Előzetesen ingyen felmérjük kertjét
1

Lipcsei Anna
tájrendező és kertépítő mérnök

Szüleimnek és nagyszüleimnek hála már gyerekkoromban beleláttam a kertek izgalmas világába. A szabad levegőn éreztem igazán jól magam, és tudtam, hogy szeretném átadni a természetszeretetemet másoknak is.

2016-ban kezdtem tanulmányaimat a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Karán, ahol olyan tervezői szemlélettel lettem gazdagabb, amely ma is alapját adja munkáimnak. Számomra nagyon fontos szempont, hogy a hagyományos magyarországi kertépítő trendek helyett az emberek megismerjék természetes egyszerűség jegyében épült, ökologikusan kialakított kerteket.

Amennyiben a Budapest Garden Art csapatát választja, én fogom végig kísérni Önt a tervezés és kivitelezés teljes folyamatán. Fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikáció fenntartását, hogy kertje minden részletében olyan legyen, amilyet Ön megálmodott.

KERESSEN MINKET ÉS KÉRJE
INGYENES KERTÉSZETI FELMÉRÉSÜNKET
Amit nyújtunk:
1
INGYENES helyszíni megbeszélés, amennyiben a tervezésre csapatunkat kéri fel
Teljeskörűen igényeire szabott kertterv
Praktikus és esztétikus megoldások a kertje egészében
Madár- és beporzóbarát kert, színek és illatok harmonikus elhelyezése
Folyamatos kapcsolattartás e-mailben, telefonon, ill. személyesen
Széleskörű kerti dokumentáció elkészítése
Amit a tervezési díj tartalmaz:
1
Kertépítészeti koncepció
Növénykiültetési terv
Számozott növénylista (latin és magyar nevekkel)
Tereprendezési terv
Metszetrajzok szükség szerint
Kitűzési terv szükség szerint

Szeretné, hogy egy profi csapat megalkossa álmai kertjét? Hívjon minket!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ ?
1

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a kertészkedés, a saját veteményes gondozása és szabad levegőn töltött idő nélkül el sem tudják képzelni hétköznapjaikat, akkor szinte nem is kell gondolkodnia egy saját kert megteremtésén.

Olyan kertépítési szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja az előzetes felmérést, a teljes kerttervezetet, a telepítést, valamint a hétköznapi, mégis elengedhetetlen botanikai ismeretek átadását. A kivitelezés innovatív, modern, mégis környezetbarát technológiák alkalmazásával történik. A szolgáltatás eredményeként egy arányosan tagolt, minden igényt kielégítő, hosszú távon fenntartható kertet alkotunk Önnek.

Egyre többen élik a mindennapjaikat a környezettudatosság jegyében. Életünk valamennyi területén, így a kertünk megalkotásakor is fontos, hogy ezt szem előtt tartsuk. Ön is tehet azzal, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. Kertünk megalkotása esetén fontos, hogy miként választunk akár alapanyagot, akár építési technológiát,valamint, hogy mennyi vizet fogyaszt öntözőrendszerünk.

Csapatunk megfelelő szakmai tapasztalattal immáron 10 éve tervez és alkot kerteket úgy, hogy az a megrendelő valamennyi igényét kielégítse. A tereprendezéstől kezdve a fűvesítésen és a növénytelepítésen át az alapvető igények (térburkolatok, fény és világítás-technika, garázsbeálló és járda) mellett extra szolgáltatások (sziklakert, vízesés, csobogó, kerti tó) megalkotását is vállaljuk 100%-os garancia mellett.

LÉPÉSRŐL
lépésre
01.
FELMÉRÉS

Megkeresését követően felmérjük kertje jelenlegi állapotát, és az Ön igényeit.

02.
TERVEZÉS

A felmérés alapján,  Önnel folyamatosan egyeztetve elkészítjük a terveket

03.
KERTÉpítés

Legmodernebb technológiával megépítjük kertjét.