GYIK

Gyakran ismételt kérdések
1

Igen, tételes ajánlatokat készítünk, egységárakkal.

Igen, a teljes elektromos rendszert megépítjük igény esetén.

A kiváló minőségű fűmagoknak köszönhetően, ez az idő folyamatosan csökken, de így is 1-2 szezont igénybe vesz.

Nem, a robotfűnyíró megfelelő működéséhez erre optimalizáltan kell megépíteni a gyepfelület szegélyeit, illetve egy vezetőkábelt is körbe kell vezetni a szegélyek mentén, mely alapján tudja a fűnyíró, hogy hol a határ.

Igen! Ugyan jellemzően drágább mint egy komolyabb fűnyíró, de rengeteg időt, és munkát spórol meg Önnek, és sokkal szebb gyepfelületet eredményez!

Lemérjük, kézzel megrajzoljuk a leendő munkaterület nagyságát, berajzoljuk a területen található növényeket, építményeket, tereptárgyakat, víz adatokat mérünk az öntöző tervezéshez, átbeszéljük, jegyzeteljük megrendelőnk elképzeléseit, igényeit. E manuálé alapján fog készülni a kertterv, és a tételes ajánlat.

Ajánlatainkban minden munkafolyamat anyag, és munkadíját tételesen feltüntetjük.

Igen lehet, több olyan kertünk is van, amit 2-3 év alatt építettünk meg több szakaszban, ahogy a megbízó lehetőségei engedték.

Ez nagy felelőtlenség lenne, mert egy építési folyamat rengeteg megelőző számítást, ajánlatbekérést igényel amelyeket, nem tudunk a helyszínen elvégezni. Egy megfelelően elkészített ajánlat összeállítása több órát vesz igénybe.

Szolgáltatásunk teljeskörű, igy Önnek nem kell anyagok után kutatnia, mi mindent beszerzünk, ami csak kell.

KERESSEN MINKET ÉS KÉRJE
INGYENES KERTÉSZETI FELMÉRÉSÜNKET

Szeretné, hogy egy profi csapat megalkossa álmai kertjét? Hívjon minket!