Kerttervezés

Nincs káprázatos kert precíz tervezés nélkül! – Előzetesen ingyen felmérjük kertjét és kertépítészeti tervet készítünk
1

Kerttervezés, kiviteli terv

Vállaljuk kertek kiviteli tervének elkészítését, növényültetési tervek készítését, öntözési tervek rajzolását, és természetesen ezek teljes kivitelezését.

Vállaljuk kertek kiviteli tervének elkészítését, növényültetési tervek készítését, öntözési tervek rajzolását, és természetesen ezek teljes kivitelezését. Mindez egy több lépcsőből álló, pontosan dokumentált folyamat. A megbízóval történő tervegyeztetés alapja a kertépítészeti terv elkészítése. Ez lényegében a tervezési terület fejlesztési koncepcióját, terület- és anyaghasználatát, valamint a növénytelepítési lehetőségeket, és a kertépítészeti elemeket szemléletesen bemutató alaprajzi terv. A koncepciótervben bemutatott elképzelések addig formálódnak, amíg a megbízói és a szakmai, kertépítész szempontok összhangba nem kerülnek. Amikor elkészül a kertépítészeti koncepcióterv, akkor következik a kertépítészeti tanulmányterv, majd a kertépítészeti látványtervezés, amely a megbízói igénytől függően lehet kézi perspektivikus, vagy számítógépes grafikával megalkotott munka. Előírt esetekben kertépítészeti engedélyezési terv is készül a kerttervezéskor, amelyet a megrendelő a hatóságoknak át tud adni. Majd ezekből születik meg a kertépítészeti kivitelezési terv.

KERESSEN MINKET ÉS KÉRJE
INGYENES KERTÉSZETI FELMÉRÉSÜNKET
MIÉRT MINKET VÁLASSZ ?
1

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a kertészkedés, a saját veteményes gondozása és szabad levegőn töltött idő nélkül el sem tudják képzelni hétköznapjaikat, akkor szinte nem is kell gondolkodnia egy saját kert megteremtésén.

Olyan kertépítési szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja az előzetes felmérést, a teljes kerttervezetet, a telepítést, valamint a hétköznapi, mégis elengedhetetlen botanikai ismeretek átadását. A kivitelezés innovatív, modern, mégis környezetbarát technológiák alkalmazásával történik. A szolgáltatás eredményeként egy arányosan tagolt, minden igényt kielégítő, hosszú távon fenntartható kertet alkotunk Önnek.

Egyre többen élik a mindennapjaikat a környezettudatosság jegyében. Életünk valamennyi területén, így a kertünk megalkotásakor is fontos, hogy ezt szem előtt tartsuk. Ön is tehet azzal, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. Kertünk megalkotása esetén fontos, hogy miként választunk akár alapanyagot, akár építési technológiát,valamint, hogy mennyi vizet fogyaszt öntözőrendszerünk.

Csapatunk megfelelő szakmai tapasztalattal immáron 10 éve tervez és alkot kerteket úgy, hogy az a megrendelő valamennyi igényét kielégítse. A tereprendezéstől kezdve a fűvesítésen és a növénytelepítésen át az alapvető igények (térburkolatok, fény és világítás-technika, garázsbeálló és járda) mellett extra szolgáltatások (sziklakert, vízesés, csobogó, kerti tó) megalkotását is vállaljuk 100%-os garancia mellett.

LÉPÉSRŐL
lépésre
01.
FELMÉRÉS

Megkeresését követően felmérjük kertje jelenlegi állapotát, és az Ön igényeit.

02.
TERVEZÉS

A felmérés alapján,  Önnel folyamatosan egyeztetve elkészítjük a terveket

03.
KERTÉpítés

Legmodernebb technológiával megépítjük kertjét.

Szeretné, hogy egy profi csapat megalkossa álmai kertjét? Hívjon minket!

Innovatív, modern technológiák
Környezettudatos tervezés, megvalósítás
Időtálló és széleskörű szolgáltatás
Botanikai ismeretek átadása
Tételes ajánlat, egységárakkal
Kertépítés után 1 évig ingyenes szaktanácsadás