Kerti tó és csobogó

growing, plant, gardening
Ingyenes kertépészeti terv

Ingyenes alapszintű
kertépítészeti terv készítése.

grass, lawn, meadow
100%-os garancia

10 év tapasztalat, munkáinkra
garanciát vállalunk.

rake, gardening, backyard
kertépítés teljeskörűen

Saját géppark, modern
technológiák alkalmazása.

Kerti tó és csobogó elkészítését vállaljuk
1
A kerti tó létesítése Önnek sem lehet luxust, ám érdemes körültekintően megválasztani annak helyét a kertben.

A kerttervezés részeként ezt is pontosan meghatározzuk előre. Alapvetően az az egyik legfontosabb szempont, hogy a tavat semmi esetre sem alakíthatjuk ki lombhullató fa mellett, vagy annak közvetlen közelében.

A tavak kialakítását alapvetően a megrendelő rendelkezésére álló terület és anyagi lehetőségei határozzák meg. A szakemberek általános szabálynak tartják, hogy a kerti dísztavaknál a vízfelszínnek legalább a 3,5-4 métert el kell érnie a kedvező ökológiai egyensúlyt biztosító vízminőség elérése érdekében. Amennyiben halakat kíván tavába telepíteni, más szabályok vonatkoznak a tavak mértezesére. Ahhoz ugyanis, hogy a halak biztonsággal kiteleljenek, a tónak minimum egy ponton 1 méter mélynek kell lennie.

KERESSEN MINKET ÉS KÉRJE
INGYENES KERTÉPÍTÉSZETI TERVÜNKET
MIÉRT MINKET VÁLASSZ ?
1

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a kertészkedés, a saját veteményes gondozása és szabad levegőn töltött idő nélkül el sem tudják képzelni hétköznapjaikat, akkor szinte nem is kell gondolkodnia egy saját kert megteremtésén.

Olyan kertépítési szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja az előzetes felmérést, a teljes kerttervezetet, a telepítést, valamint a hétköznapi, mégis elengedhetetlen botanikai ismeretek átadását. A kivitelezés innovatív, modern, mégis környezetbarát technológiák alkalmazásával történik. A szolgáltatás eredményeként egy arányosan tagolt, minden igényt kielégítő, hosszú távon fenntartható kertet alkotunk Önnek.

Egyre többen élik a mindennapjaikat a környezettudatosság jegyében. Életünk valamennyi területén, így a kertünk megalkotásakor is fontos, hogy ezt szem előtt tartsuk. Ön is tehet azzal, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. Kertünk megalkotása esetén fontos, hogy miként választunk akár alapanyagot, akár építési technológiát,valamint, hogy mennyi vizet fogyaszt öntözőrendszerünk.

Csapatunk megfelelő szakmai tapasztalattal immáron 10 éve tervez és alkot kerteket úgy, hogy az a megrendelő valamennyi igényét kielégítse. A tereprendezéstől kezdve a fűvesítésen és a növénytelepítésen át az alapvető igények (térburkolatok, fény és világítás-technika, garázsbeálló és járda) mellett extra szolgáltatások (sziklakert, vízesés, csobogó, kerti tó) megalkotását is vállaljuk 100%-os garancia mellett.

Szeretné, hogy egy profi csapat megalkossa álmai kertjét? Hívjon minket !

Lépésről lépésre
1
01
KAPCSOLATFELVÉTEL

A beérkezett ajánlat kérés után és egyeztetés után személyesen vagy akár telefonon keresztül felvesszük a kapcsolatot

02
FELMÉRÉS-TERVEZÉS

Megnézzük az adott helyszínt, felmérjük az adottságait és ezek alapján kertépítészeti tervet készítünk.

03
ÉPÍTÉS-ÁTADÁS

A legmodernebb technológiákat használva megépítjük kertjét, majd ha mindennel elégedett átadjuk.

Innovatív, modern technológiák
Környezettudatos tervezés, megvalósítás
Időtálló és széleskörű szolgáltatás
Botanikai ismeretek átadása
Tételes ajánlat, egységárakkal
Kertépítés után 1 évig ingyenes szaktanácsadás