Burkolat, sziklakert és járda építés

Az Ön ízlésének megfelelő burkolatokat, sziklakertet és járdákat építünk ki
1
A kertben lévő járdák és burkolatok nemcsak esztétikai funkciót töltenek be, hanem használati értékük is van.

Kiépítésükkor éppen ezért olyan alapanyagokat és megoldásokat alkalmazunk, amelyek hosszú távon is tartósak, ugyanakkor dekoratívak is. A legelterjedtebb alapanyag a terméskő és a beton. Azt, hogy melyikre esik a megrendelő választása, nagyban befolyásolja a házban és az akörül felhasznált anyagok jellege, elsősorban a kinézete.

Általában természetesen a saját ízlésünk alapján választjuk ki a burkolat típusát. Amíg egy terasz, vagy napozó rész esetében elengedhetetlen a részletgazdag kiépítés, addig egy járda kialakításánál inkább a praktikus szempontok dominálnak. A burkolatok kiválasztásánál nem hagyhatjuk figyelmen kívül a fagyállóságot, a könnyű tisztíthatóságot, valamint azt, hogy télen mennyire csúszhat az adott burkolat. Ez a garázs és bejáratot összekötő járda építésekor például kiemelten fontos tényező lehet.

KERESSEN MINKET ÉS KÉRJE
INGYENES KERTÉSZETI FELMÉRÉSÜNKET
MIÉRT MINKET VÁLASSZ ?
1

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a kertészkedés, a saját veteményes gondozása és szabad levegőn töltött idő nélkül el sem tudják képzelni hétköznapjaikat, akkor szinte nem is kell gondolkodnia egy saját kert megteremtésén.

Olyan kertépítési szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja az előzetes felmérést, a teljes kerttervezetet, a telepítést, valamint a hétköznapi, mégis elengedhetetlen botanikai ismeretek átadását. A kivitelezés innovatív, modern, mégis környezetbarát technológiák alkalmazásával történik. A szolgáltatás eredményeként egy arányosan tagolt, minden igényt kielégítő, hosszú távon fenntartható kertet alkotunk Önnek.

Egyre többen élik a mindennapjaikat a környezettudatosság jegyében. Életünk valamennyi területén, így a kertünk megalkotásakor is fontos, hogy ezt szem előtt tartsuk. Ön is tehet azzal, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. Kertünk megalkotása esetén fontos, hogy miként választunk akár alapanyagot, akár építési technológiát,valamint, hogy mennyi vizet fogyaszt öntözőrendszerünk.

Csapatunk megfelelő szakmai tapasztalattal immáron 10 éve tervez és alkot kerteket úgy, hogy az a megrendelő valamennyi igényét kielégítse. A tereprendezéstől kezdve a fűvesítésen és a növénytelepítésen át az alapvető igények (térburkolatok, fény és világítás-technika, garázsbeálló és járda) mellett extra szolgáltatások (sziklakert, vízesés, csobogó, kerti tó) megalkotását is vállaljuk 100%-os garancia mellett.

Szeretné, hogy egy profi csapat megalkossa álmai kertjét? Hívjon minket!

LÉPÉSRŐL
lépésre
01.
FELMÉRÉS

Megkeresését követően felmérjük kertje jelenlegi állapotát, és az Ön igényeit.

02.
TERVEZÉS

A felmérés alapján,  Önnel folyamatosan egyeztetve elkészítjük a terveket

03.
KERTÉpítés

Legmodernebb technológiával megépítjük kertjét.

Innovatív, modern technológiák
Környezettudatos tervezés, megvalósítás
Időtálló és széleskörű szolgáltatás
Botanikai ismeretek átadása
Tételes ajánlat, egységárakkal
Kertépítés után 1 évig ingyenes szaktanácsadás